Sunday, October 12, 2014

♚ Majlis Grand Dinner ♚


Assalamualaikum readers 




Lama betul anna tak update blog. kali ni apa lagi terus anna update tentang malam graduasi. Excited sgt katakan. Well, bukan nak show off okay :p Enjoy reading my graduation's story okay guyss ~

Erhmmm alhamdullilah dapat jugak anna rasa pengalaman graduasi begini. Sebab politeknik anna ni kecil je tak besar mcm poli-ii lain. Poli-ii besar ni biase graduasi setiap sem kan tp bersyukur la even anna dpt merasa time sem terakhir je. Tapi poli anna kecik-ii pon dpt juga buat graduasi kat hotel. Diulangi, HOTEL yee! Hehe.. Memang semua pergi hotel tu dengan pakaian yang vogue lah cita diaa.. Termasuk anna :p Hehe






Inilah tempat kami graduate. cantik sgt~




Haa.. Ni lah dewan dia.Cantik juga even simple je


Nak dijadikan cerita, hotel ni memang sangat cantik. So, ramailah teman-ii anna yang tangkap gambar ala-ii photoshoot kat semua sudut hotel. Tempat wajib diorang... ape lagi if bukan toilet.. hehe termasuk anna juga :D


Aniz, Anna, Fatma, Kak ely. Vogue tak kami ?? Hahaha ~ xD




























































Actually ada banyak persembahan. Tapi anna tak sempat nak snap picture sebab sibuk sangat photoshoot sane sini. Mcm tak penah datang hotel. hahaha (^_^) Yelah, sebelum ni mane anna pernah merasa graduasi mcm ni.. Sekolah memang tak penah buat -,- Ada lagi  persembahan lain termasuklah  nyanyian solo, dan nyanyian duet. Best sangat-ii ! 
 ~ Memories Politeknik Hulu Terengganu ~ *tempat hulu cikit*









13/10/2014
   ✎ 3.00 am 




5 comments:

Izzati Amira said...

mak aihhh. cantik nya awek awek semuaaa... (:

zam Ana said...

hehe..thank cyg@izzati amira :)

Kuchiki EnnaMoon said...

woah, comeynya awk, macam anak patung korea ^^

Sofea Ada Sazlin said...

Bestnye. Hihii. Semua pun comel2. :)

Iezwa Razk said...

Cantik2nyee semuaaa. :)