Thursday, May 22, 2014

Why ? :'(





awk berjanji tak kan contact budak tu.. tp awk still  contact jugak.. mane janji awk ? p dulu ape2 hal awk kan bgthu n cerita kat sy.. p skunk takde dah mcm tu..jarang.. ape hal mesti sy dpt tahu sendiri.. cth mcm skunk la.. sy sndiri yg tahu kan.. perempuan mane tak cemburu if bf dye contact ngan pempuan even adk angkat pon..





awk tak tahu budak tu dah block fb sy.. if sy bgthu pon awk kan ckp biarkan dye tak payah layan.. bukannya awk nak backup gf awk sendiri.. sy tak suke budak tu sejak dye block fb sy.. mesti dye rase benci n marah or cemburu kat sy.. kalau tak knp dye tibe2 je block fb sy kan?..





sejak semalam sy tahu awk still hubung lg ngan dye..entahla..sy rase cam sedih sgt.. hanya Allah je yg tahu perasaan sy.. lain la kalu awk bgthu sy dulu sblom sy tahu sendiri.. ni sy thu sndiri.. entah la awk..sy tak tahu nk ckp ape dah.. dengan ini je sy dpt luahkan.. :'( 






khamis, 22/5/14 at 5:25 pm


2 comments:

Eikin's said...

Hmm sedih pula Eikin baca entry ni sis . Eikin pernah rasa perkara ni , bila terlalu byk makan hati . End up , hubungan Eikin tak ke mana. But Allah knows better , He already gave me the one that need me more than the old one. Sabar kayy sis

zam Ana said...

@Eikin's
hurm..:( yep dik.. p Alhamdullilah la..hubungan sis ngan dye masih lg utuh.. p entah la..masih takleh trime kenyataan tu..maybe sbb sis tak sanggup kehilangan dye.. :(